Invitació i convocatòria a participar

divendres, 9 setembre, 2016 - 23:29

Benvolgudes companyes,

Dijous passat, el dia del sopar de cloenda, us vàrem enfocar bàsicament dos temes, el Calendari i la Nit de Sant Just al Carrer, ambdues accions previstes per a les Festes de Tardor, que arribaran sense gairebé adonar-nos-en. Per tant, és el moment de començar a posar fil a l’agulla.

Pel que fa al calendari, ja funciona una comissió de treball i moltes de vosaltres ja us heu apuntat per sortir a les fotografies, però pel que fa a la Nit de Sant Just al Carrer, tot està per fer. Us vàrem comentar algunes de les idees que teníem, però ara és el moment de començar-hi a treballar.

Necessitem tenir una idea força aproximada de les que hi voleu participar i també de les que us voleu apuntar a la comissió de treball, abans de marxar de vacances. Per tal de facilitar aquest procés, s’obriran dues llistes en el Doodle on us podreu inscriure.

Què implica cada cosa?

Llista de participants

Tal com us vàrem dir, l’Ajuntament ens cedeix tot l’espai de la Plaça Antoni Malaret. És per tant, un bon moment per aprofitar i fer-nos presents, tant a nivell particular com a nivell col·lectiu. Som una associació de professionals i el que pretenem és que la gent conegui tot el potencial que hi ha al municipi, donant visibilitat a negocis i serveis. No importa que no tingueu un espai físic de cara al públic, el que interessa es que pugueu mostrar allò que feu. El cost de participació es mínim i serà gratuït en els casos on no hi hagi producte a vendre. L’any passat va ser tot un èxit de públic i ja sabeu que no és bo perdre oportunitats. Amb uns bons roll-ups, flyers, targetes etc. i accions o espectacles amb poder de convocatòria la gent hi acudirà segur. No hi ha lloc pel “no” noies. Apunteu-vos ja aquí!!!

Comissió de treball

Tenim algunes idees per atraure al públic: espai de restauració, racó de copes, espectacle infantil, espectacles de dansa i/o música, DJ...... però estem obertes a noves propostes. Necessitem dones amb ganes de col·laborar i participar en l’organització d’aquest muntatge, que tinguin ganes d’agafar un espai de treball més o menys gran segons la pròpia disponibilitat. Us ho passareu molt bé i us sentireu molt satisfetes donant sortida a la vostra creativitat i a la vostra generositat. Aquesta comissió es reunirà, a la Plaça Malaret, l'última setmana d'aquest mes de juliol per deixar distribuides les tasques abans de marxar de vacances. No ho dubteu i apunteu-vos aquí.