Trobada de sòcies

dimecres, 15 febrer, 2017 - 19:30

Benvolgudes,

Enguany no és un any qualsevol per DonaiEmpresa. El calendari solidari ha fet que els mesos del 2017 no tinguin nom, sinó cares. Aquest any, cada vegada que girarem un full veurem, en els somriures amables de les nostres companyes, el record i la presència de  les emprenedores de Camoapa.  Un goig compartir entre totes aquest sentiment de proximitat amb un projecte allunyat en la distància però molt proper en el contingut.

La finalitat d’un calendari es mantenir-nos al dia de l’organització del temps i solem anotar, en les seves caselles, compromisos, recordatoris i obligacions perquè no se’ns oblidin.  Ja hem deixat enrere Can Ginestar amb tres dones somrients i entrem de ple a la Plaça de la Pau amb Les quatre magnifiques que ocupen tot el mes de febrer. Elles ens conviden a assistir el proper DIMECRES DIA 15 a Trini’s Café a la Plaça Maragall, a partir de les 19:30 h a fi de retrobar-nos, fer un mos i presentar-vos les activitats en les que estem treballant (tast de reflexologia podal, xerrada i/o tallers sobre qualitat, aparadorisme, reafirmació personal a través de la veu etc. )

La Trini ens ofereix: "montadito" + cerveza 3€. Us esperem a totes encara que sigui una estoneta per compartir una abraçada i us deixem un link perquè us hi apunteu.

Fins ben aviat noies.

Nota: Si alguna de vosaltres encara no té el calendari ens ho dieu i us el portem allà.