Sopar-ball de les Dones

dissabte, 11 març, 2017 - 21:00

Benvolgudes sòcies,

L'any passat bastantes sòcies varem assitir al sopar i va ser una bona manera de compartir amb totes les dones del poble una bona estona mentre sopavem i deprés varem fer una copeta tot ballant.

Enguany anirem al Restaurant La Torre de l’Hereu (Rambla Modolell, 3), soparem a dalt i després ens obriran la sala de festes per acabar ballant i rient.

El preu del sopar és de 20 €. 

La venda de tiquets és fins el 3 de març a JustDones (CC Salvador Espriu, dimecres de 18 h a 20 h) i al Centre Social El Mil·lenari (de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i dilluns i dimarts també de 16 h a 18 h).

De totes maneres si no podeu anar a buscar-lo apunteu-vos abans d'aquest divendres 3 de març i l'Associació ja s'ocupara de reservar les places. Us avisarem per informar de on pagar i recollir els tiquets.

No perdis aquesta oportunitat de compartir el Sopar-ball de les Dones de Sant Just. Apuntat aquí.

D'altra banda també us volem recordar que aquest proper dimecres i haurà CONSELL PLENARI MUNICIPAL DE LES DONES, una oportunitat per reunir-nos les dones de les entitats i de l'Ajuntament i intercanviar les accions fetes i les que es faran al poble en l'àmbit de la igualtat de gèneres.

Aquest anys se celebrarà a les 19 h a Can Ginestar: Sala Isidor Cònsul i Giribet, hi haurà la Lectura del Manifest i en finalitzar, s’oferirà una copa de cava, és un acte obert a les dones.

A Sant Just #igualtatsenseexcuses!

Veure la crònica Sopar-ball de les Dones