T'ho pots imaginar? Sortida-Retir a Mascarbó

dissabte, 11 febrer, 2023 - 08:00 a diumenge, 12 febrer, 2023 - 19:30

Imagina't que un dissabte de febrer et lleves i marxes amb un grup de col·legues cap al Montseny, a una casa que està prop de Sant Hilari, rodejada de camps i boscos. Fa fresqueta, però a la casa si està prou bé.


Després d'instal·lar-te, el dia crida a descobrir els camins que porten al bosc, compartir el silenci, sentir els ocells, abraçar els arbres i observar com respira el grup.Tot esperant dinar, fas les primeres xerradetes en els bancs i espais assolellats que disposa el jardí de la casa. La caminada t'ha fet entrar gana i ja esperes que soni la campana que anuncia que el dinar ja és a punt.


El menjador, acollidor i rústic, té preparada la taula amb menjar exquisit. És un self service. L'alegria i el bullici omple l'estona de dinar. Tantes dones juntes, ja se sap!


Segurament, després, algunes companyes es retiraran a descansar una mica, altres encara conversaran tot prenent un altre cafè o una tisana. Ja veurem què faràs tu.Imagina't que a mitja tarda hi ha una proposta molt especial, un Taller de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques on la persona que el guia proposa jocs i pràctiques per sentir el que és constel·lar. Potser t'animaràs i acabaràs constel·lant tu!


Sembla mentida com ha passat el temps perquè quasi és l'hora de sopar. Una mica més de tertúlia a la sala, on l'estufa crema uns bons tions, i a esperar que soni la campana.Els diferents plats, també per les companyes vegetarianes, veganes o celíaques, acoloreixen de nou la taula. Potser prefereixes canviar de taula per a compartir l'estona amb altres companyes.


Un cop entrada la nit, arriba l'hora d'anar a la sala i compartir l'experiència viscuda fins aleshores, també tots aquells temes comuns que brollen i donen sentit a l'associació de dones emprenedores en la que estàs i que estarà celebrant els seus primers 10 anys.


Notes el cansament, l'experiència del dia ha estat intensa, però n'estàs molt contenta. Demà, més! Bona nit i a descansar.Et despertes perquè sents que ja hi ha moviment, algunes matineres fins i tot ja han tornat de fer una petita caminada. Fa fresca, però l'exercici de bon matí t'estimularà. Potser serà Ioga, potser Chi Kung... Sigui el que sigui, el teu cos t'ho agrairà i segur que t'obrirà la gana. I tant! Has omplert el plat de l'esmorzar amb tota l'oferta, dolça i salada!T'imagines la sorpresa que tens quan et diuen que al matí es farà un altre taller per connectar amb el cos o per relaxar el sistema nerviós? I quina meravella aconseguir-ho!

Com sempre, el temps ha volat i ja és quasi migdia.


Més passejades, més xerrades al sol, més compartir amb les companyes durant el dinar... i, durant uns segons, tanques els ulls i penses amb aquest cap de setmana que has viscut, amb tot el que has fet, amb tot el que has compartit, i et semblarà mentida que només hagi passat un dia i mig. I tornes a casa contenta, amb ganes d'explicar-ho i amb les piles carregades…T'ho imagines?

T'agrada la idea?Doncs, no és una idea, és una realitat! No te la perdis!QUAN? 11 i 12 de febrer de 2023ON? Mascarbó (Sant Hilari de Sacalm)QUANT COSTA? Tota l'estada i àpats, 90 € per persona, però DiE té prevista una quantitat per subvencionar i restar-ne uns quants euros. Això dependrà del nombre final del grup, que ha de ser, mínim, de 20 personesQUÈ CAL FER? ¡Apuntar-te ja! (Hem fet la reserva perquè és una casa molt sol·licitada)COM? Reserva la teva plaça apuntant-te AQUÍ i ingressa 45  € al compte de DiE ES33 2100 0277 6402 0041 0508, indicant el teu nom i cognom. També pots fer el pagament amb tarjeta de crèdit a l’Escrivà.

No t’ho pensis, serà la bomba!