Sessió fotogràfica 15/04/23

dissabte, 15 abril, 2023 - 10:00 a 20:00

Apreciades Emprenedores,

La primavera sempre porta renovació, dona peu a la creativitat i també al canvi. Tant és així que Dona i Empresa ho aprofitem per a actualitzar les imatges de totes les sòcies que ho vulguin. Les fotografies que van sortint en el slider de la nostra web són del 2019. Ja va sent hora d’actualitzar-les!

Hem preparat una SESSIÓ FOTOGRÀFICA AMB SHOWROOMING per al proper dissabte 15 d’abril. Les fotografies es faran a l’estudi Fotografia Desvern de la nova sòcia Yolanda Monzó Herraiz. El Showrooming anirà a càrrec de les botigues de roba Pepa Moda i Ana Art i Moda que ens portaran un mostrari perquè ens puguem inspirar o puguem comprar de cara la Gala dels 10 anys. També disposarem de maquilladores que ens puguin fer els retocs necessaris. I tot plegat ho acompanyarem amb un pica pica.

Tant el Sowrooming com tota la preparació, es farà al Tutuguri que està just al costat de l’estudi fotogràfic. Què us sembla?

Com a resultat de les sessions fotogràfiques tindrem 1 fotografia per sòcia o negoci i el cost és de 20 € però DiE n’assumirà 5 €, per tant vosaltres només haureu de pagar 15 . Podeu portar l’import en efectiu o pagar amb targeta el mateix dissabte. Aquesta fotografia també serà la que sortirà en el slider actualitzat de la nostra web.

Per participar en la sessió fotogràfica podreu elegir horari de matí (de 10 h a 14 h) o tarda (de 16 h a 20 h) i caldrà que feu l’esforç d’apuntar-vos en les franges horàries de manera correlativa intentant que no quedin espais buits, d’aquesta manera podrem aconseguir que es facin totes les fotografies amb les menys hores possibles.

Doncs, va! Que queden pocs dies!

Apunteu-vos aquí!