Dona i Empresa i Desvern Comerç i Empresa engeguen motors per les Festes de Tardor d’enguany

La Rosa Maria i la Mercè Camps explicaven avui als micròfons de Ràdio Desvern, com enfoquen principalment les activitats de les dues associacions a la Shopping Night, la Nit de Sant Just al Carrer, que enguany es durà a terme el dissabte 23 d’octubre.

Expressaven així la il·lusió que els suposa poder tornar després d’aquests dos anys afectats per la pandèmia, una tornada que estava al punt de mira fins fa ben poc.

Des de Dona i Empresa assenyalen que sempre centren l’activitat a la Plaça Malaret, a la zona de la gespa on feien un chill-out. Els altres anys doncs, duien a terme petites actuacions a la gespa, i una gran actuació a la pista de ciment.

Aquest any però, ho han volgut canviar tot, i tota l’actuació musical quedarà doncs a la pista de ciment amb un escenari i un espectacle allà amb totes les persones assegudes, canviant el concepte del que feien anteriorment.

Assenyalaven que tot i tenir poc temps per poder treballar aquesta idea, s’han posat en contacte amb persones santjustenques per tal d’organitzar un espectacle molt interessant.

Aclaria així, que han parlat amb el Daniel Martínez, el director i creador del musical Mamma Mia que va tenir tant d’èxit per Festa Major i que es repeteix aquestes Festes de Tardor.

Martínez presentarà així una nova història al voltant del món del Cabaret sorpresa per tothom que assisteixí.

Es durà a terme així el 23 d’octubre en dos passis per tal de poder arribar al màxim de persones possibles. Exposava però, que l’escenari estarà orientat a la part de la gespa, i que per tant les persones que no tinguin seient també ho podran escoltar.

Escolteu tota l'entrevista aquí!

Rosa Maria Manuel i Mer Camps