Crònica del Mercat de Nadal 2023

A primera hora del matí, la Fira de Nadal anava prenent vida. Les carpes s’anaven vestint amb robes, mobles, joguines, pedres, cosmètics, paraments de la llar, flors, plantes, menjars, manualitats, enginy, solidaritat.

Les llums i les cançons nadalenques alegraven els cors i van donar caliu durant tot el dia. Però també hi va haver màgia dalt dels escenaris amb els espectacles, les demostracions, la música en directe, la cagada del tió i els regals de les botigues.

La Fira de Nadal és una de les fires que aplega els nostres comerços i associacions. És una oportunitat més per veure que al nostre poble hi podem trobar de tot.

Pel Berguedà corre un cartell, molt adient per aquestes dates, que diu: «Si només comprem per internet, cagada pastoret». A Sant Just també tenim un lema que aquest passat diumenge el vam tornar a veure en les bosses que es van repartir: «Sense anar més lluny».

Sense anar més lluny, comerç i serveis de Sant Just.

El caliu de tot el dia va durar fins entrada la nit, quan, un any més, a Sant Just va nevar i tots ens vam fer petits gaudint del moment màgic.

Si vivim en un poble que tots apreciem, seguim així, seguim donant-li vida

Marta Malaret Julià

Acció relacionada: