Crònica Festa del Comerç 2022 (Diumenge, 8 de maig de 2022)

Ja teníem ganes de primavera i durant la Festa del comerç del passat diumenge, 8 de maig, el temps, les ganes i la gent ens va acompanyar.

Després de dos anys sense poder celebrar aquesta festa del comerç a la Plaça Margall, vam tornar i ho vam fer amb moltes ganes! Aquesta s'ha convertit en una fira de referència i molt ben valorada tant per les botigues participants com pels santjustencs. Ja sabeu, la primavera la sang altera!

El matí va començar amb energia amb el taller de Ioga ofert per les nostres sòcies de Lesayoga. La podòloga Teresa Montero va oferir un taller molt divertit amb pintura on els és petits podien deixar les seves empremtes i veure quina forma tenien les seves plantes dels peus. La Sara Jacas de Möbel Lab va oferir a mig matí un taller de reciclatge de testos per plantes i la M. Angeles de Mariposas y libélulas també va oferir un taller creatiu. Cap al migdia es va poder veure una exhibició de Tai Ji i Qi Jong, ofert pe Centre de Qi Jong Jia He

Durant tot el dia es van fer tota mena d’activitats adreçades als més petits i la festa va estar amenitzada per molta música sobretot a la tarda, tant de manera itinerant com a dalt de l’escenari.

Els comerços participants estaven molt contents amb l’afluència de públic i la gent encantada amb el regal que van obsequiar Dona i empresa i Desvern comerç. Es van regalar 400 plantes aromàtiques o flor de primavera a tots els que feien alguna compra a les carpes de les botigues associades.

També es va aprofitar la festa per donar els premis del sorteig de Sant Jordi, atorgats per l’Ajuntament amb la col·laboració de les dues associacions i la Festa va acabar amb l’actuació de les noies del Cor Coraggio, els combos del Taller de músics i el grup de música Claptons.

Us recordem que teniu un altre cita amb el comerç al juliol, ja que torna també la fira del Sant’s Market i després de les vacances estrenarem una nova fira a Mas Lluí.

Volem agrair a totes les sòcies que van passar per la paradeta per cobrir els diferents torns per tal que durant tot el dia hi poguéssim regalar flors i donar informació sobre Dona i Empresa.

Fotografies Mireia Redondo