Crònica: Fira de Comerç a Mas Lluí

Nova Fira Comercial a Mas Lluí
Diumenge, 18 de setembre de 2022

Tornada a l'escola, tornada a Sant just i primera fira comercial al barri de Mas Lluí.


Aquesta era la premissa amb la qual vam ajudar a organitzar aquesta primera fira a mas Lluí.

Des d'una comunicació més llarga i efectiva com les banderoles, a la implicació de diverses entitats que oferien activitats extraescolars de lleure i esport. A part, del comerç local que veiem en aquesta fira l'oportunitat d'apropar-nos a aquest barri que sembla que queda com més lluny del centre del municipi.
El dia ens va acompanyar i des de ben d'hora l'espai del parc Iulia Quieta va quedar ben guarnit amb més de 30 comerços i gairebé 10 parades de restauració. Un escenari i unes carpetes per activitats infantils conformaven l'oferta d'aquesta fira.


El treball en equip de Dona i Empresa amb l'Ajuntament i les associacions Desvern Comerç i l'Ass. De veïns de Mas Lluí van possibilitar obsequiar els assistents amb una bossa de roba per a promocionar el comerç de proximitat amb la campanya Sense anar més lluny i vam aprofitar per fer una enquesta de valoració de la Fira.


Més del 60% dels visitants de la Fira eren del barri de Mas Lluí tot i que també vam tenir visitants d'altres municipis propers a Sant Just.


La comunicació de la Fira va ser un èxit amb les banderoles, ja que quasi el 40% van assabentar-se per aquest mitjà. Les xarxes socials i el butlletí municipal van ser els altres dos suports d'informació de la fira.


Hem de dir que més del 50% dels enquestats coneixien la nostra associació i pensem que és una gran fita que ens dona empenta per continuar endavant.


Tothom va valorar molt bé la fira i van apuntar petits detalls de millora com afegir una zona d'ombra a l'espai de restauració.


Tots els comerços participants van acabar contents per les vendes i per la promoció que van poder fer dels negocis.


Un altre encert va ser l'horari escollit de la fira que va començar a les 10 h del matí i es va allargar fins a les 19 h de la tarda. Tot i que els visitants haurien voltat una mica més, sent diumenge i la majoria amb criatures petites, acabar relativament d'hora va anar molt bé.Aquesta va ser la primera fira a Mas Lluí, però tenim clar que no serà l'últim, ja que va tenir molt bona acollida.


Aviat ens tornarem a veure la fira que s'organitza al barri centre, La Nit de Sant Just al carrer, el pròxim 22 d'octubre.

Acció relacionada: