El gran mercat de la Iulia

diumenge, 1 octubre, 2023 - 10:00

El diumenge 1 d’octubre tornarà a celebrar-se la Fira de Mas Llui, la qual a partir d’aquest any passarà a dir-se “El gran mercat de la Iulia” en honor al nom que porta la plaça on tindrà lloc i que fa referència a la Iulia Quieta, la nena romana de la qual tenim constància que va viure a Sant Just.

Aquest gran mercat, que tindrà certa ambientació romana, acollirà una zona de restauració, carpes de comerços i serveis, i zona d’actuacions i activitats al carrer (tallers, música, espectacles....) per a grans i petits.

Convidem especialment a tots els comerços, serveis i restauració del municipi a exposar els seus productes i serveis de forma gratuïta (només s'acceptaran els establiments amb botiga física a Sant Just Desvern i en línia amb seu fiscal a Sant Just Desvern).

En aquest mercat hi haurà una zona de tallers a la vostra disposició per si voleu fer una activitat o taller que us ajudarà a establir contacte més directa amb la gent.
També posarem a la vostra disposició un escenari amb una passarel·la per si voleu fer alguna exhibició o mostra dels vostres productes, activitats o serveis, amb l’objectiu d’ajudar-vos a fer-vos més visibles.

Si voleu participar, cal que empleneu el formulari d’inscripció (data límit: dilluns 11 de setembre).

Inscripció