Inscripcions La Nit de Sant Just al carrer

Us comuniquem que el proper dissabte 23 d’octubre a la tarda i a la nit recuperem la “La Nit de Sant Just al carrer”. L’horari serà de 18 h a 00.30 h. I com en altres ocasions la zona afectada serà als carrers afectats son Bonavista, Raval de la Creu, Mercat, Creu i Pl. Antoni Malaret i Amigó. Hi haurà control d’aforament per les limitacions sanitàries vigents. En aquests espais públics tindrem: Una zona de restauració i tapes, botigues obertes, zona chill-out, espectacles i actuacions al carrer.

Pels comerços que sou de la zona Centre teniu l’oportunitat d’obrir els vostres establiments durant tot l’horari que dura la “La Nit de Sant Just al carrer”. Com sempre convidem especialment també, a tots els comerços i a tota la restauració del municipi que no siguin d’aquesta zona a exposar els seus productes de forma gratuïta.

Pels que no teniu comerç al nucli us proporcionarem una carpa per poder fer la vostre venta de productes!

Si esteu interessats en participar ompliu el formulari per poder organitzar l’espai i les ubicacions.

Més endavant us donarem tots els detalls logístics així com la ubicació que tindreu.

Esperem que us animeu.

Salutacions
Alicia Murciano Zurita
Regidora de Comerç i Consum, de Polítiques de gènere i Igualtat i de Turisme.

Després d’un any d’aturada per la pandèmia, les Festes de Tardor tornen del 13 al 24 d’octubre amb una àmplia oferta d’activitats, entre les que destaquen La Nit de Sant Just al carrer i Sant Just al carrer.

INSCRIPCIÓ

Data límit d'inscripció divendres 8 d'octubre