Programació SINGUL'ART

Sant Just Singulart és el primer festival de creació contemporània, economia creativa i turisme cultural que organitza l’Ajuntament de Sant Just Desvern. Gràcies al projecte Rutes Singulars, co-finançat per feder a través del programa poctefa , hem creat una oferta turística cultural, activa i accessible.

Apostem pel treball en xarxa i la creació contemporània de proximitat com a motor econòmic sostenible per als municipis. Fixem la mirada en el capital que ens és propi posant en valor el nostre patrimoni i la nostra singularitat, fomentant la participació ciutadana i empresarial i donant suport a la creació i l’emprenedoria local.

Del 4 al 7 d’octubre de 2018 Sant Just Desvern acollirà un esdeveniment gratuït i per a tots els públics, que pretén ser exemple de bona pràctica artística en matèria d’innovació aplicada a l’economia local. Durant quasi dos mesos, el paisatge urbà, industrial i natural de Sant Just Desvern es transformarà en un punt de trobada creatiu per a artistes, professionals, visitants i residents. Una eina d’articulació que esperem generi participació, futures col·laboracions i nous circuits transfronterers.

Sortim al carrer i revaloritzem l’espai públic. Recuperem i adequem espais per a la creació, el networking i l’exhibició artística contemporània de proximitat. Programem un total de dinou accions en deu ubicacions diferents, amb més de quaranta artistes en cartell i cinquanta empreses implicades.