Invitació acte de cloenda 11a edició Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

Benvolguda,

Ens plau convidar-vos a l'acte de cloenda de l'11a edició del Premi Literari Delta, de narrativa escrita per dones, que tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre a les 18.30 h. a l'Atrium de Viladecans.

Es tracta d'una trobada amb l'escriptora Carmen Posadas, que conversarà amb el periodista José Luís Ibáñez de la seva darrera obra "Licencia para espiar". També es comptarà amb la participació d'Eva M. Garrigosa Sola, guanyadora de l'11a edició.

A l'acte es formalitzarà el traspàs de l'11a a la 12a edició. L'Ajuntament de Sant Just Desvern, co-organitzador de la present edició amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, passarà el relleu a l'Ajuntament de Viladecans.

D'altra banda, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Municipals i des d'algunes biblioteques del Baix Llobregat, l'organització posarà a disposició dels/de les assistents el trasllat en autocar al Teatre Atrium de Viladecans. En cas que vulgueu fer ús d'aquest servei d'autocar, és imprescindible que contacteu amb la biblioteca pública del vostre municipi que us informarà dels punts de sortida dels autocars.

Si no fareu ús del servei d'autocar, podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç.