Entrevista a Ira Peire i Marta Malaret, 15-07-2016

Dona i empresa tanca el curs amb un any ple d'activitats i  quasi 70 dones associades

L'associació Dona i Empresa ha acomiadat un curs ple d'activitats.

La primera acció va ser l'organització de la Nit de Sant Just al Carrer emmarcada dins les Festes de Tardor i amb un gran èxit de convocatòria. 

Al desembre van muntar també un  estand a la Fira de Nadal on van oferir aperitius, ball i també van celebrar un sorteig d'un arbre de Nadal amb productes de moltes associades valorat amb quasi 1.000 €. 

Al gener van organitzar un berenar al Walden per  intercanviar impressions i propostes i també per concretar alguna activitat que commemori el Dia de la Dona. D'aquesta trobada va sorgir la idea de fer un mural commemoratiu del Dia de la Dona de Dona i Empresa. L'espai escollit va ser la plaça Camoapa. 

També al voltant d'aquesta celebració algunes de les sòcies van assistir al sopar-ball de les Dones organitzat per l'Ajuntament. 

I finalment, el diumenge 1 de maig van organitzar la trobada lúdica Model x 1 dia on les quasi 30 assistents van poder fer-se una sessió de fotografies i gaudir d'una tarda fantàstica.

Per arrodonir les moltes activitats, i abans de vacances, s'ha tancat el curs amb una altra activitat lúdica per a les sòcies. Un sopar molt especial al restaurant i racó gastronòmic El Brot, que va incloure un taller d'entrants. Les gairebé 40 assistents van poder practicar les  dots culinàries i gaudir d'una nit magnífica amb la companyia de les dones de l'associació.

La nit va servir per presentar els projectes en marxa com el calendari del 2017 en col·laboració amb Sant Just solidari i el seu projecte La Casa de la Mujer.

Ira Peire i Marta Malaret. Presidenta i vicepresidenta de DiE