Crònica del Sopar d'estiu: divendres 15 de juliol

Trobar-nos amb ganes d’estiu, de riure, i de conèixer a les noves sòcies són els ingredients que mai fallen en el nostre sopar d’estiu.
Cada any busquem un lloc on poder fer el nostre sopar i enguany vam escollir el restaurant Quartset del Padel Sant Just, 40 sòcies van poder organitzar les agendes per no perdre’s aquesta trobada que ens serveix per fer un resum del curs i acomiadar-nos abans de l’estiu.

Abraçades, petons i somriures mentre esperàvem que arribessin totes les sòcies prenent una cerveseta. La benvinguda va ser amb obsequis, les que no tenien el xiulet que vam regalar el dia de l’assemblea van poder agafar-ne un i el regal estrella per totes les sòcies que van venir va ser un vano de DiE, ideal aquests dies de calor.

Un cop assegudes en les taules, fem un petit resum de les activitats que hem fet i les que tenim previstes a partir de setembre i avisem que el sopar ve amb deures.

I com no, aprofitem per fer una ronda de presentacions de les noves sòcies. Ja en som 97 i aquest mes de juliol n’hi ha hagut unes quantes incorporacions que han pogut venir al sopar i gaudir de la primera activitat. També vam tenir com a convidada especial a la Carme Malaret, al capdavant de l’Espai de lliure creació Carme Malaret.

Tot i ser una mica ‘encerrona’ vam demanar a les sòcies noves que es presentessin, així la Joana Clavero, ens va explicar que tot i estar jubilada segueix molt activa i emocionada de poder participar a la nostra associació, la Clea Peire, que es dedica al món del lleure, es converteix en la sòcia més jove amb només 23 anys, la Carolina Martínez, que és coach, la Mònica Roca, que està al capdavant d’una secció de l’empresa Ringana, dedicada a productes de bellesa, i la Yolanda Pons, que és Lifecoaf i també partner de Ringana.

El sopar va ser molt distés i vam recordar a les sòcies que necessitàvem la llista de desitjos sobre els tallers i noves idees per desenvolupar. Quan van arribar els postres va arribar el moment de jugar i la Ira, va estrenar el nou micro amb altaveu que hem comprat per les nostres activitats. Ja ho va advertir ella: no sabeu el que heu fet, aquest micro no el deixo anar perquè m’encanta!! Entre la Ira i la Sara van organitzar un joc per taules de cantar cançons amb una sola pista, elles deien una paraula i s’havia de cantar una cançó que tingues la paraula en qüestió en qualsevol idioma.

D’aquest joc van sortir molts riures, i un proper taller de cant!!! Necessitem una mica d’ordre a l’hora de cantar i desafinar. La Ira va avisar que les taules guanyadores les decidiria sota el seu criteri i, tot i això, totes vam poder aconseguir alguns dels premis que teníem! Fins i tot vam sortejar els últims 4 tiramisús de postres que quedaven!!. Tot això sota la mirada i l’amabilitat del nostre cambrer Favio que al·lucinava amb la nostra energia...

Com sempre us diem, aquestes trobades són molt especials i molt necessàries per saber des de la junta que estem fent les coses bé i redirigir les activitats cap als vostres interessos.

Us deixem algunes de les idees que van sorgir, tot recordant-vos que el que ja tenim programat

 • 18/9 – Fira Mas Lluí
 • 8/10 -  Taller per saber com organitzar l’agenda,
 • 13/10 - Sortida a veure l’espectacle del Mago Pop al Teatre Victoria

NOVES IDEES

 • Convidar a un altra associació de dones per compartir experiències (Gloria Cruceta, presidenta ACESEM)
 • Carpa DiE personalitzada
 • Fer grups de whats per sinergies entre els diferents negocis de les sòcies
 • Blog/Notícies, obert a què les sòcies puguin fer escrits per donar tips de temes en el que siguin expertes o vulguin divulgar
 • Maping de les XXSS de les sòcies en un sol lloc

PROPOSTA DE TALLERS

 • Cap de setmana/retir per fer team Building, activitats de benestar, de treball en equip, etc.
 • Taller de cant coral (molt necessari, sens dubte )
 • Taller de sevillanes/claqué/static dance/percussió corporal
 • Participar com a comparsa a Carnestoltes
 • Taller per treure partit del mòbil/ordinador
 • Nova sessió de fotos de les sòcies
 • Taller de Tupper-sex

Bé, doncs amb aquesta llista de deures, un any més la Junta us donem les gràcies a totes les que vau poder venir i aprofitem per desitjar-vos a totes un bon estiu.

Ens veiem al setembre amb energies renovades!!!