Crònica: Taller “La veu reflex de l’ànima”

Aquest dissabte hem participat en una de les activitats organitzades per l'Associació que busca també el creixement personal de les associades. Però al taller també van participar dones no associades i un valent home. Es tractava d'entendre com les emocions ens poden fer canviar la veu, i com poder gestionar-les per tal de transmetre més seguretat en el nostre dia a dia.

Tot el grup va gaudir molt i, encara que algunes hem de treballar la vergonya, les més grans ens van donar una gran lliçó perquè ens desinhibíssem. Gran l'Oti, amb la seva interpretació de gosset. La Míriam va interpretar-se a ella mateixa de professora, la Sophie va fer de farmacèutica rigorosa i el Toni no va saber enfadar-se tot i que tenia un mal de cap horrorós...

Totes i cadascuna vam aprendre alguna cosa. Va ser un petit tastet que ens va oferir l'Anna Llebaria del que podem treballar a nivell de cos, respiració, relaxació i control de les emocions.

Vull donar les gràcies a DiE per les 3 meravelloses hores que vaig gaudir dissabte.

Un grup d'atrevits exploradors captivats per un títol suggerent "La veu reflex de l'ànima", ens vàrem llançar a l'aventura de viure y passejar per aquest meravellós instrument "LA VEU", que ens acompanya des del mateix moment en què naixem. Una facilitadora vital i alegre ens va anar donant una sèrie de pautes de respiració i posició corporal, i gairebé sense adonar-nos, jugant..., jugant... la veu i les emocions varen anar creant un mapa personal per a cada un de nosaltres. Amb tota seguretat repetiré.

 

Otilia

Us deixem un recull de fotografies del taller.